CONSCIOUS WARRIOR HJÆLPER VIRKSOMHEDER MED AT FORKÆLE DERES MEDARBEJDERE MED CIRKULÆRT SPORTSTØJ, DER KAN BLIVE UPGRADERET, REDUCERE NYPRODUKTION OG TEKSTILAFFALD.

Vores vision er at levetidsforlænge løbetøj med en printteknologi, der kan tilføje og fjerne tryk. Vi upgraderer tøjet, så den samme ejer kan se lækker ud igen og igen. Vi dokumenterer ligeledes virksomhedens kontinuerlige reduktion på sportstøjet klimaaftryk .

Lavet af 100 % genanvendt polyester.

Så nemt er det

Bestil løbetøj

Første år skal du gøre, som du plejer. Vi designer jeres løbetrøjer efter jeres ønsker. Vælg style, størrelse og tryk. Bestil med ønsket mængde og leveringsdato.  Vi sørger for resten.

NB: Vi hjælper dig med layout og kan specialudvikle alt fra label, tryk og indpakning. Størrelser: XS – 3XL.

Brug det på dagen og hele året

Løb og hyg jer sammen. Brug gerne løbetøjet hele året for vi indsamler først næste forår. Vi pakker tøjet lækkert ind uden brug af plastikposer, så det fremstår præsentabelt og miljøvenligt. 

NB: Det afvaskelige tryk forsvinder hjemme i egen vaskemaskine.

Indsamling og fornyelse

Tøjet bliver indsamlet, rengjort og upgraderet med nye tryk og unik indpakket som var de helt nye. Behovet for nyproduktion er reduceret og vi kan nøjedes med at få produceret færre styk.

NB: Vi kan udlevere personspecifikt, så alle får deres egen løbetrøje retur.  

…Repeat.

Få inspiration fra andre virksomheder

Virksomheder har forskellige ønsker og behov ud fra deres ønsket profil og strategier. Nogle vil have afvaskelige slogans i takt med strategien ændres. Andre vil motivere for cirkulær økonomi og vise loyalitet med permanent tryk.

Fremtidens løbetøj er cirkulær

Giver værdi til både forbrugere og miljøet

Sportstøj lavet af high-performance certificeret genanvendt polyester med fast-dry og og andre features. Designet til at blive brugt til forskellige slags sport og til forskellige anledninger. Chippet for at måle klimaaftryk og personificering.  Brug mere og i længere tid, så vi producerer mindre og har mindre tekstilaffald.

Skal I være klimafrontløber til DHL-stafetten 2023?

Vær blandt de mest grønne virksomheder i Danmark med jeres medarbejdere.

Vi henvender os til virksomheder, som gerne vil gå det ekstra skridt med deres medarbejdere. Det er idag muligt at købe tøj af genanvendt materiale, men det største klima impact er at reducere mængden af produktion. Vi er derfor ordreproducerende.

Deadlines:

Bestilling af metervarer og antal: 24.februar – gerne før 5.maj.

Størrelserfordeling: 15.juni.

Levering 1-2 uger inden løbet eller efter aftale.

Det koster ikke meget meget at blive en del af fremtidens cirkulære løsning, så ta’ endelig fat i os for mere info. Pris fra 115 kr/stk.

Klimaimpact

CSR

Vores miljømål er at reducere nyproduktion og tekstilaffald. For at sikre at vi rent faktisk gør kontinuerlig impact, registrerer vi både CO2-udledning og ressourceforbrug på nyproduktion og det recirkulerede tøj.

Transparens og sporing har betydning for os. Derfor gør vi brug af certificeringer, tæt dialog med underleverandører og indsamler data.