Vores mål er at mindske produktion og klimaimpact fra det løbetøj, der anvendes til DHL-stafetten og andre firmaevents.

Derfor har vi udviklet metoder til at tilføje og fjerne tryk såsom logo og kommunikation på tøjet. Samtidigt er alle trøjer mærket med en chip, der gør det muligt at spore den enkelte trøje i vores produktion og dermed levere den tilbage med nyt tryk til den rette ejer- igen og igen.

Vores koncept er dermed cirkulært, da I kan anvende den samme trøje i høj kvalitet mange flere gange end den ellers ville have været anvendt. Desto mere den anvendes, desto mere mindskes det impact, som produktionen af en løbetrøje har på klimaet.

make the change every wear

Case med ReWardtryk

PFA 

PFA har valgt en langærmet T-shirt med lomme, så den også kan bruges i de kolde vintermåneder. De har valgt ReWard med årstal trykt på, så deres medarbejdere oplever deres optjent gevinst på tøjet og en stolthed over at gøre en konkret forskel for miljøet med den virksomhed, de arbejder for. 

ReWard-tryk betyder at hver enkelte medarbejder får en upgraderet løbetrøje med årstal på, vasket og pakket lækkert ind med navn på år efter år.

“Må bare lige nævne at jeg er mega stolt af jeres produkt og features. Vi havde et vellykket løb og byens flotteste trøjer”, M. Weber, HR ansvarlig for sundhed og forebyggelse, PFA.


Flere vil løbe for en cirkulær fremtid

Vi oplever et stort ønske fra virksomheder om at sænke deres CO2 aftryk og samtidigt øge deres medarbejderes glæde ved at dyrke motion og deltage i DHL uden at belaste klimaet mere end nødvendigt. 

Skal I være frontløber til DHL-stafetten ?

 I kan vise synlighed omkring jeres kontinuerlige klimaindsats omkring zero waste og CO2-udledning. På den måde kan DHL-stafetten blive et af de hyggeligste firmaevents i sportens tegn, som jeres medarbejdere kan mærke på egen krop år efter år.Skal jeres virksomhed være blandt Danmarks frontløbere for akut grønomstilling og cirkulær økonomi?

Spørgsmål til en ny måde at gøre tingene på

Det er helt naturligt at der kan være spørgsmål om Conscious Warrior cirkulære koncept og hvordan hele cirkuleringen fungerer. Vi har derfor samlet en masse spørgsmål og svar, måske du kan finde svar i vores FAQ ellers står vi naturligvis rådighed for at hjælpe dig.