Vi får mange gode spørgsmål, da cirkulær økonomi er nyt og Conscious Warrior’s cirkulære løbetøjskoncept formentligt er det første i Danmark, hvis ikke i verdenen. Måske du kan finde svar på dine spørgsmål her ellers er du altid velkommen til at kontakte os. 

FAQ om produktet

Størrelse XS til 3XL. Vi er producenter og udvikler fra bunden, så hvis du har nogle specielle behov, så hør os endeligt ad. 

Vores løbetrøjer kommer i år i tre flotte farver: sort, dark navy og deep forest. Det er også muligt at få indfarvet i jeres egen unikke pantonefarve. Min. 150 styk. Det koster 1800 kr. i tillægsgebyr.

Det er muligt at få digitalprintet hele trøjen. På den måde undgår I det kraftige rygtryk, men til gengæld er trøjerne hvide indvendigt. 

Ja, det kan vi!  Vi kan også sende dig layout til godkendelse.

Det afvaskelige tryk vaskes ud i din egen vaskemaskine. Tilføj blot en skefuld madolie på trykket. Lad det virke i 10 minutter og vask ved 30 grader med vrangen ud.

Desværre. Tøjet skal “fødes” cirkulært. CW løbetøj er udviklet med tekniske features, der muliggør fornyelsesprocessen.

Løbetrøjerne er lavet af 100% GRS certificeret genanvendt polyester. 

CW løbetrøjer er produceret i Kina, fordi genanvendt polyester er fra Kina. CW løbetrøjer er i GRS certificeret recycled og syet på BSCI certificeret fabrikker for at sikre ordentlige arbejdsforhold. Metervaren er indfarvet efter Oekotex-100 standarden. For mere info, kan du læse mere under “Om CW”. 

Vi kan kun se den information, vi får af jer. Det er navnet på medarbejderen og størrelse. Vi kan ikke tracke, hvor I befinder jer eller kan indhente andet personlig data. 

Det kan vi desværre ikke hjælpe med, så byt med en anden eller bestil en ny, som du normalt ville have gjort.

Ved 30 grader med vrangen udad. Ingen tumbling. Det er desuden også mere skånsomt for tøjet og miljøet.

FAQ om bestilling og den cirkulære proces

Bestillingsperioden starter d. 24. februar og gerne senest 5. maj. Dog skal størrelsesfordelingen først fastlægges i midten af juni. Vi bestiller en mindre mængde CW løbetrøjer på lager, så kontakt os gerne for mere info.

Ja og nej. Til en start skal du blot bestille CW løbetøj. Det er først til næste år at vi skal indsamle de løbetrøjer dine kollegaer gerne vil have opgraderet og fornyet. Vi hjælper også med et kommunikationskit, indsamlingsbeholder og afhentning. Det eneste du skal er at tilføje information på jeres intranet, når det er tid til indsamling og arrangere internt hvor indsamlingsbeholderen skal stå.

Det koster ikke meget mere at blive en del af fremtidens cirkulære løsning. Pris fra 115 kr/stk afhængig af model og antal.

Ta’ gerne fat i os, så vi kan give dig et konkret tilbud ud fra dine behov.

Ja, vi kan returnere de upgraderede trøjer personspecifikt. Hver løbetrøje får et navneklistermærke på. Vi levere alfabetisk, så det er nemt at udlevere. 

Tøj til DHL-stafetten skal kunne bruges hele året. Vi indsamler derfor først det efterfølgende forår medmindre andet er aftalt. Indsamlingen finder sted hos jer.

Efter aftale med jer, leverer vi indsamlingsbeholdere til Jer. De kan stå i receptionen eller kantinen. Det er op til jer. Det vigtigste er at jeres medarbejdere nemt kan indlevere trøjerne til recirkulering og fornyelse. Indsamlingsperioden er typisk en uge i april.

Som du plejer ex. via jeres Intranet.  På CW hjemmesiden er det også muligt for dine kollegaer at tilmelde hold og størrelse. Hvis I bruger CW Holdtilmeldingsside sender vi løbende tilmeldingsstatus, så du har fuldt overblik over hvem, antal, størrelsesfordeling og deadlines.

Vi producerer som udgangspunkt kun til ordre, fordi vi vil begrænse overproduktion. Ordreproduktion kan bestilles i maj til levering inden DHL-stafetten.  Det hænder at vi har et lille lager. Fra dette er leveringstiden 10 dage. Hør os gerne ad.

Naturligvis. Vi skal jo være sikre på at I synes det er lækkert for at det kan bruges så meget og så længe som muligt. Kontakt os, så vi kan høre om dit behov.

I får prøver af tryk og farver til godkendelse inden vi trykker på produktionsknappen. 

Ja, det er en god idé at leje, når I har enkelte stående events, hvor I skal bruge logotøj og hvor I ved at jeres medarbejdere højst sandsynligt ikke kommer til at bruge tøjet igen. Vi sørger for tøjet, sætter tryk på. I benytter det til eventet, og returnerer det. Hør os endeligt ad om mulighederne.

Ja og nej. Vi kan desværre kun forny CW løbetøj i det cirkulære system. Hvis I har gamle trøjer, kan vi hjælpe jer med at sikre at det kommer i et dokumenteret genanvendelses loop.