Modeller

MADE WITH CARE FOR YOU

created for frontrunners

1.Vælg model og farve

Vi har tre modeller: kortærmet med og uden lomme. Langærmet med lomme. Se flere detaljer under hver enkelte model.

Vi har tre super flotte standardfarver: deep ocean navy, sort og forest green. 

I kan også få indfarvet jeres løbetrøjer i egen farve. Minimum er normal 150 stk, men ta’ fat i os for at høre om muligheder for egen farve eller udviklet noget andet helt unikt til jer.

2. Permanent eller afvaskeligt tryk

Should I stay or should I go?

CW circular opgraderer jeres løbetøj år efter år. Det betyder at udseendet på jeres firmaløbetrøjer kan ændres ved at fjerne og tilføje nye tryk. Herefter bliver de vasket hos Elis (Berendsen), kommer retur til os, hvor vi får dem pakket lækkert ind med navneklistermærke og retur til rette ejer.

Hvilke tryk, der skal blive eller forsvinde er helt op til jer. Vi hjælper gerne med brainstorming, design af artwork/tekst og placering.

Afvaskeligt RePrint-tryk

Det afvaskelige tryk gør det muligt at skifte jeres kommunikation på sportstøjet ud. Det er oplagt at bruge afvaskeligt tryk, hvis I har et specielt slogan I gerne vil promovere til eventet. Det kan være et strategisk mål ex. Zero Food waste 2023, og næste år er det noget andet, I gerne vil fortælle om. Trykket vaskes ud i egen vaskemaskine efter første vask. 

Permanent ReWard-tryk

ReWard-tryk er en super fed måde for medarbejderne at vise deres aktive valg om at recirkulere deres løbetrøje x-antal gange fremfor at få en ny. I stedet for årstal, kan det også være et ikon, som symboliserer noget specielt for jer det gældende år. Trykket kan være ensfarvet eller refleks.

 3. Vælg størrelse og antal, så kan vi nemt give dig en pris

Hvis du ved hvilken model, du vil have, hvilken farve og tryk. Så er du næsten good to go!  

Giv os et kald eller kontakt os, så sender vi dig pris og besvare de spørgsmål, du måtte have.

STØRRELSE

  • DAME: XS – 2XL
  • HERRE: S – 3XL


Har du spørgsmål?

Du kan enten finde svar i vores FAQ eller ta’ endeligt fat i os.

YOU ARE NOW FIT TO RUN FOR ZERO

Er du holdkaptajn?

Hvis ja, så kan du tilmelde dit hold og løbetrøjer her. Du skal bruge et login og password. Informationen har du formentligt fået via virksomhedens intranet eller på mail.


Er du ansvarlig for indkøb af firmaløbetøj?

Hvis ja, kan vi beklæde dine kollegaer fornyede cirkulært løbetøj, der har mindst klimaimpact på markedet samtidigt vil virksomheden fremstå som sustainable frontrunner.